RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Broodje Romige Zalm


Broodje Romige Zalm

Met deze vlugge lunch straf je niemand
Een beetje rauwkost in schaaltje erbij en je bent klaar
Vlug en smakelijk.....



Ingredienten 

4 eieren 
4 witte Italiaanse bollen 
200 g gerookte zalm 
1 lente-uitje, in zeer fijne ringetjes gesneden 
100 g mascarpone 
zout en versgemalen zwarte peper 

Bereiding 

Kook de eieren 4 minuten zacht in koken water. 
Halveer de broodjes en rooster de licht onder grill. 
Verhit een droge koekenpan en verwarm hierin de zalmplakjes aan een kant in ongeveer 20 seconden. 
Roer de lente-ui door de mascarpone, breng op smaak met peper en zout.
Leg de zalm op de onderste helft van het broodje en schep een lepel mascarpone op de zalm. 
Pel de eieren en leg deze op de mascarpone. 
Bestooi met zout en peper  (indien nog nodig)en bedek alles met het de bovenste helft.



Bron: Jumbo

0 reacties:

Een reactie posten