RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Brandy Boter & Brandy Glazuur

Brandy Boter

Lekker bij kerstbrood, mince pies of kerstpudding
Het glazuur is heerlijk op cake`s en taart.

Ingredienten:

125 gram zachte boter
125 gram poedersuiker
2 eetlepel heet water
3 eetlepels brandy

Bereiden:

Vermeng de boter met de suiker
Mix tot een romig geheel (2 minuten)
Doe de brandy en het water erbij
En klop alles goed door
Zet koel weg tot gebruik


Brandy Boter Glazuur

Ingredienten:

300 gram poedersuiker
50 gram zachte boter
25 ml double cream of slagroom
25 ml brandy

Bereiden:

Smelt de boter (niet bruin laten worden)
Doe de poedersuiker in een kom
Giet de gesmolten boter bij de poedersuiker
Voeg de room en de brandy toe
Mix alles tot een zachte pasta
Smeer over de cake en zet koel weg voor ca 1 uurtje



0 reacties:

Een reactie posten