RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Gourmet 2


Kerst Gourmet

Ingredienten:
200 g half-om-halfgehakt
1/2 appel, geschild en geraspt
12 plakjes ontbijtspek
3 chipolataworstjes
2 bosuitjes, in stukjes
200 g rundergehakt
1 eetlepel rode pesto
1 eidooier
1 mozzarella's
200 g kalfsgehakt
1 eetlepel creme fraiche of slagroom
2 eetlepels geraspte belegen kaas
12 kastanjechampignons, zonder steeltje
200 g tartaar
2 eetlepels tomatenketchup

Bereiden:
Appelvinken:
 In een kom half-om-halfgehakt kneden met geraspte appel en zout en peper naar smaak.
 Gehakt in 12 stukjes verdelen. Elk stukje tot een worstje van ca. 4 cm vormen
 Wikkel deze worstjes in spek.

Chipolatakebabs:
 Chipolata's elk in 6 stukjes snijden.
 Aan elk spiesje 3 stukjes worst steken, afgewisseld met stukjes bosui.

Mozzarellaburgertjes:
 In een kom rundergehakt kneden met pesto, een eidooier en naar smaak zout en peper.
 Gehakt in 6 porties verdelen.
 In elke portie een stukje mozzarella drukken en gehakt tot een mooi glad hamburgertje vormen.

Gehaktpaddestoelen:
 In een kom het kalfsgehakt mengen met creme fraiche, geraspte kaas en zout en peper naar smaak.
 Champignons vullen met gehakt en dit goed aandrukken, tot het een burgertje vormt.

Tartaarsterren:
 In een kom tartaar mengen met ketchup en zout en peper naar smaak.
 Tartaar in 6 gelijke porties verdelen en elke portie in een vompje tot bijv. een ster uitdrukken.

Alle vleessoorten op een schaal leggen en tot gebruik in de koelkast bewaren
 
Bron: feestdagentips.nl

0 reacties:

Een reactie posten