RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Gebraden Varkens Rollade



Rollade

Ingrediƫnten

1 grote varkensfiletrollade (750 g - 1 kg)
50 g roomboter 4 el vloeibaar braadproduct
150 ml droge witte wijn.

Materialen
keukenpapier
aluminiumfolie..

Bereiden
Rollade uit verpakking nemen en in ca. 1 uur op kamertemperatuur laten komen.
Vlees droogdeppen met keukenpapier en bestrooien met zout en peper.
In braadpan op matig vuur boter smelten.
Als bijna alle schuim van boter is weggetrokken, rollade in pan leggen en aanbraden.
Rollade met behulp van vleestang of houten spatel en vleesvork paar keer omdraaien,
zodat vlees rondom lichtbruin wordt
Vuur laag draaien en rollade met deksel schuin op pan in 35 min. tot 1 uur gaar braden
(gaartijd is afhankelijk van gewicht)
Vlees uit pan nemen en in aluminiumfolie verpakt 10 min.laten rusten
Intussen wijn in pan schenken, aanbaksels losroeren en jus even laten doorkoken
Jus op smaak brengen met zout en peper
Rollade uit folie nemen, netje openknippen en verwijderen
Rollade met groot mes in dunne plakken snijden

Lekker met aardappelpuree en spruitjes,tutti-frutti en appelmoes

0 reacties:

Een reactie posten